Преклопливи лавици за редење широко користени за складирање гуми

Како фабрика за багажници, не само што можеме да произведуваме вообичаена поцинкована и обложена со прашкаст решетка (основа со четири столбови), туку исто така можеме да обезбедиме преклоплива решетка која е поудобна за употреба, кладење и транспорт.

Во август, клиент од Канада нарачал решетка за преклопување за да постави гуми.Бидејќи е прв пат за бизнис, клиентот прво бараше примерок, а на крајот тие се многу задоволни од нашата решетка.Потоа добивме голема нарачка со количина од десет контејнери од 40HC. Големината на решетката за редење е L1600*W1100*H1400mm, носивост околу 1T, бојата е портокалова, RAL2004. Од минатиот месец почнавме да ги испраќаме.Сите наши спецификации на лавици, големина, капацитет за полнење и бои може да се исечат.

решетката за редење на преклопување

Конвенционалните столбови на решетката за редење може да се заварат или да се вметнат во држачот за столбови.и има некои предности:
1. Лесен за користење, нема потреба да се вметнува постот.
2. Дното се затегнува со завртки, што е побезбедно и постабилно

Во денешно време, лавиците за преклопување се широко користени во магацинот, не само што може да се користат за складирање гуми, туку и во различни индустрии, како што се платнени ролни и кратки цевки.Минатата година, нашата компанија извезе 3.000 комплети решетки за преклопување на нашиот клиент на Филипините.Клиентите се презадоволни од решетката.Во иднина тие ќе продолжат да соработуваат со нашата компанија за решетката за редење.

Our factory is continuing to study various types of stacking racks and try to provide excellent racking solutions for clients, to maximized the utilization rate of warehouse. As a manufacturer, quality is our culture.We will try our best to provide customers high quality racking with competitive price.Any requirement or interest for the stacking rack, kindly contact us via contact@lyracks.com


Време на објавување: Октомври-12-2021 година