Тешка полица со галванизиран челичен панел

Тешките полици се наши редовни и жешки производи за продажба.Вообичаено постојат следниве категории: решетки за палети за тешки должности, лавици со тесни патеки и решетки за тешки полици.Лавиците за палети се составени од рамки и греди, со едноставна структура и добар капацитет за тежина.Некои клиенти сакаат да се опремени со жица за да се спречи паѓање на стоката.

Лавиците за тесни патеки обично имаат потесна длабочина и поголема висина.Во споредба со обичните багажници за палети, тие често се опремени со шини за заземјување за заштита на решетката.VNA решетките можат целосно да го искористат магацинскиот простор.Во споредба со конвенционалните багажници, има помала патека и поголема висина.Денес генерално зборуваме за третата полица за полици од тешка форма.

панел од галванизиран челик

Во прилог на конвенционалните рамки и греди, овој тип на лавици има и челичен панел.Обично постојат два вида челични панели, челичен панел обложен со прав и панел од галванизиран челик.Челични панели обложени со прав обично имаат релативно голема површина, а еден слој обично се состои од 2-3 парчиња, додека галванизираниот челичен панел се состои од мали парчиња штици, а еден слој обично има 6-8 парчиња, или малку повеќе од 10 парчиња. .Најчестиот капацитет на оптоварување на слојот е 1000KG или 1500KG.Се разбира, има и полесни или потешки, кои можеме да ги приспособиме за клиентите.Во категоријата на конвенционални тешки челични полици, овие два товари се најчести и најкористени.Клиентите се исто така повеќе наклонети кон панелот од галванизиран челик.Дебелината на панелот е обично 1,0 mm, 1,2 mm или 1,5 mm.

The depth of the shelf is generally 900 to 1050, and the height is usually 3.6 meters to 5 meters. All the data that we listed are conventional file, and special requirements are also available. It is very easy to install and use, and it can help customers store goods and use space very well. Any requirement for this type of racking, kindly email us at contact@lyracks.com

 


Време на објавување: Мар-13-2023