Лесни големи лавици што се користат за складирање на растенија во магацин

Лавиците за складирање може да се користат во сите сфери на животот.Неодамна, голема, но лесна решетка на нашата компанија се користи во новото поле, за складирање на растенија.Должината на решетката е 2,7 метри, висината е 5 метри и вкупно 4 нивоа.Капацитетот за тежина на решетката е многу лесен, секое ниво само треба да носи помалку од 200 кг.Затоа, решивме да користиме полици со долг распон, а спецификацијата на колоната е 55*47*1,5, зракот ја прифаќа правоаголната цевка 60*40*1,5.

Со оглед на тоа што растенијата се ставаат во пластични послужавници, за да спречиме паѓање на пластичните корпи, на гредата додаваме шипки за поддршка на палети.Според барањата на клиентите, секое ниво е опремено со 6-7 парчиња мали шипки за поддршка.За да се спречи испакнување на фиоката, за време на производството, местото за заварување со потпорна шипка поместете малку надолу.Уникатниот и професионален дизајн ги задоволува потребите за складирање на клиентите.

лесна решетка за палети

Освен овој тип на конвенционални големи решетки, подготвивме и специјални решетки за тркалање за клиентите.Цртежите и димензиите ги дизајнираат самите клиенти, а потоа ги изработуваме според нивните барања, а на дното додаваме тркала кои можат да се поместуваат.Целата решетка за полица може да се расклопи, удобен за употреба и лесен за инсталирање.За овој тип на полица, прво направивме примероци и фотографиравме за клиентите да ги проверат.Откако го добивме нивното одобрување, започнавме со масовно производство, за на крај да го завршиме производството и пакувањето.

The surface treatment of all products is white, and the overall look is very beautiful. All of our rack shelves can be customized according to customer requirements, and in some special storage fields, we also can do unique designs to meet customer storage requirements. Professional things are handed over to professional people. Our company has professional design, production and after-sales teams. If any interest for the rack shelves, please email us at contact@lyracks.com


Време на објавување: 22.06.2022 година