Едноставни лавици за редење

Еден од нашите клиенти од Хонг Конг нарача конвенционална решетка. Големината на решетката е L1200*W1000*H1200mm, а тежинскиот капацитет е 1000KG.Тоа е вообичаена големина на багажникот, се разбира, нашата големина, обликот и капацитетот за товарење може да се прилагодат за клиентите.Целата решетка е премачкана со сина боја.

Клиентот треба да натрупа вкупно три слоја за да ги складира ролните од ткаенина.Бидејќи клиентот не знае многу за индустријата за полици, препорачуваме редовна големина според барањата што ги опиша.Конечно, тој е презадоволен и ни нарача.Неодамна, нашата компанија го заврши производството на решетките за редење и планира да ги испорача и пакува до утре.

Овој тип на решетката за редење има едноставна структура, дното е заварено со правоаголни цевки и користи конвенционален сад за редење и стапало за редење.Со цел да се заштедат транспортните трошоци, целокупната структура може да се откачи, колоната може да се симнува и колоната може директно да се стави во држачот за столп кога е во употреба.Операцијата е многу едноставна.Кога не е во употреба и неактивен, може да го зачува и просторот на магацинот, кој е флексибилен и удобен.Целокупната структура е едноставна, цврста, убава и атмосферска.

Едноставна багажник

Откако завршивме со производството, направивме детални фотографии и видеа за клиентот.Тој беше презадоволен од севкупниот ефект и даде висока оценка за нашиот производ и рече дека доколку во иднина има потреба од магацинот, ќе продолжат да бараат од нашата компанија за купување.

We can not only produce ordinary powder coated detachable stacking racks, but also foldable stacking racks. According to customers’ different storage requirements and structural needs, we can design solutions and provide vertical drawings for them, in this case, they can understand the overall structure more intuitively.Galvanized surface treatment is also available. If you are interested in our products, kindly email us at contact@lyracks.com


Време на објавување: мај-12-2022 година