Решетка за складирање гуми

Неодамна, клиент од Колумбија нарача решетка за редење со мрежа од нашата компанија за складирање на гуми.Целокупната големина на решетката е L1600(надворешна)*D1600(надворешна)*H1700(севкупна), а капацитетот на оптоварување на слојот е 1100KG.Ставете 4 слоја.Составен е од едноставна структура за приклучување, база од типот на палета плус четири столбови, а основата е опремена со жичана мрежа.Врз основа на ова, техничкиот оддел избра соодветни материјали.Материјалот на основата и столбот е 50*50*1,5, а материјалот на столбот е 60*60*3,5, кој е опремен со стапало за редење и сад за редење.Целокупната полица е зелена.

По изработката на полиците, според барањата на купувачот, направивме експеримент за вчитување на слоеви.Две решетки беа наредени заедно, а 1,1 тони железни додатоци беа ставени на горната решетка, која може добро да се наполни. Клиентот е многу задоволен од нашиот производ и планира да го испорача оваа недела.Лавиците за редење се широко користени во индустријата за гуми, што во голема мера ја подобрува стапката на искористеност на магацинот, а ракувањето е многу погодно, стоката може да се подигне или да се одложи директно со вилушкар.

решетката за редење гуми

Во последниве години, решетките за редење се популарни во различни индустрии, како што се прехранбената индустрија, индустријата за ролни за ткаенини, индустријата за автоделови и така натаму.Значително подобрена оперативна ефикасност, ефикасност на складирање и користење на складиштето.Ние не само што можеме да произведуваме решетки со квадратни цевки, туку и решетки со тркалезни цевки, кои обично се поцинкувани на површината.

Се разбира, покрај обичните решетки што се приклучуваат, нашата компанија е специјализирана и за производство на преклопни лавици за редење.Различни лавици за редење можат да ги задоволат различните потреби за складирање на клиентите.

As a professional racking production enterprise, we can not only produce stacking racks, but also more conventional popular products, such as pallet racks, longspan shelving, cantilever racks, steel pallets, drive in racks, mezzanine rack, steel platforms, storage cages, etc. Any interest for the racking, kindly email us at contact@lyracks.com

 


Време на објавување: 30-11-2022 година