Успешно е инсталиран приспособениот голем проект за меѓукат

Неодамна успешно е инсталиран големиот проект за мезанин дизајниран и произведен од нашата компанија.Локацијата на проектот е во Кина, Хангжу.Капацитетот за тежина на меѓукатниот под е релативно тежок, така што главното и секундарното светло се двете структури со H-зрак.И тоа е целосно искористување на просторот во висинска насока на магацинот.

Пред да го дизајнира решението, нашата компанија договори професионални техничари да одат во магацинот за да ја измерат големината и моменталната состојба.Бидејќи меѓукатот е голем по површина, во него има многу фабрички столбови, така што техничарите исто така целосно го земале предвид ова при дизајнирање.Целиот меѓукат е опкружен со столбовите на работилницата, интегриран, а просторот е рационално искористен.

Мезанинот е опремен со заштитни огради од сите страни за да се обезбеди безбедност, а вратата за товарење е резервирана за удобна испорака и подигање.Покрај тоа, има скали на двата краја на мезанинот, што е погодно за луѓето да одат горе-долу.

Главниот дел од мезанинот е целиот еднобоен, сив, кој изгледа многу атмосферски и убаво во целина.Поставувањето на овој голем мезанин е завршено независно од нашата компанија.Ние не само што имаме професионален тим за дизајн и оддел за производство, туку имаме и професионален тим за инсталација за пост-продажба.Тие често одат на различни места за да инсталираат различни проекти.

мезанин

For the design, production and installation of mezzanine floor, we have a very mature level. If you are interested in this product, kindly email us at contact@lyracks.com. For the mezzanine, it is conventional to add one layer to the ground and change it to two layers. According to the actual use and storage conditions, it also can be made into three layers or even four layers. In addition, the mezzanine floor not only has the function of storage, but also has a very popular usage, which is to build an office on the platform, which is low cost, flexible and convenient to use.


Време на објавување: Октомври-31-2022 година